"AsSaLaMmUaLaIkUm & SeLaMaT dAtAnG kE tErAtAk BaZaQ aL-mUbArAq..."

terima kasih kerana singgah jenguk2 blog saya ni..utk pgetahuan semua rakan2 dulunye blog ini menjual pelbagai2 bebrg mahupun mkanan ringan tp telah berpindah atau ditukarkan ke website yg lebih menarik..kawan2 bole layari website d'bawah ni..

http://www.defizman.com/

Jumaat, 17 September 2010

RaYa AiDiLfItRi 2010

time daku beraya di selangoR..

dulu2 time kolah




Selasa, 13 Julai 2010

Isnin, 14 Jun 2010

g mancing kt pulau aman

kami g mancing kt pulau aman kemarin..best gk skali skala bcuti bsama2 keluarga..saat2 trakhir aku bsama2 keluarga t'cinta.. pasni diorg dh xde d'sisi aku dh..pikir2 cedey gk ni..tp apa kn daya aku cuma insan biasa hanya mampu mrancang tp tuhan yg tentu kn..ni smua aku laku kn demi masa depan kami..beso2 dh ank2 aku kn..jap je..pejam celik 2x dh sm beso ngan ibu dia..hikhik





Ahad, 16 Mei 2010

8-9hb dok kt kL




kami tolak sab2 ptg smpai mlm tu..g ronda2 lu..kami g jap jer sbb ada urusan..




Khamis, 6 Mei 2010

B'DAY MY HUBBY
















 
7/5/1977-esok b'day asben aku yg ke 33..ku doakan semoga abg dipanjangkan umo & d'murahkan rezeki..dan jgn lupa sentiasa syg2 adq slalu ye..hikhik..ku hadiahkan jam tgan..wow mesti suke niii..td time aku tgh dok cri jam tu ankku iman sempat jg nk grap jam kt dia..kena beli jg la..



 



















kena beli sepasang ler..klu tdk bgaduh le diorg..kira ank2ku ni cm kembaq lk sbb pa..smua nk kena beli sm jer...serupa




Jumaat, 23 April 2010

hai smua..
kali ni nk tgk hasil tangan aku sdiri buat kosang handmade
fuyoo bole tahan jg nk buat ni..
xpa la pelan2 lm2 nanti mahir ler..
hikhik jom tgk
















ni la hasil yer..
hikhik
ada 15pin..cm 6brooch ja jadi..
yg len smua patah..
tangan aku ganas sgt
bab2 pusing2 ni..skali posing dh 60darjah
hahahaahah..
















tengok pin2 yg aku patahkan



ni alat2 yg aku gunakan..tgk gampang banget tp skali buat perhh..



hasil aku..lawa x..kaler warna warni aku tgk..tp bgs gk..ceria ja org tgk..ni klu pin kt tudung ni mesti org tya sapa la yg buat kiut miut cmni..hahaha lawak2kiut konon..hampeh..sj2 syok2 ja aku buat ni..nk test..xde cikgu mgajarnye..tp ada member kt sarawak tolong ajarkan..tp jauh.....tima kasih wt kwn yg xkedekut ilmu..